Naslovnica
5. susret Staroslatiniana PDF Ispis E-mail
Tuesday, 25 September 2012
 Image

Zaviajno društvo Stari Slatinik i ove godine je organiziralo susret svih koji su na bilo koji nain vezani za ovo mjesto.

U šest godina svoga postojanja, Zaviajno društvo Stari Slatinik, izmeu ostalih svojih aktivnosti, svake godine koncem mjeseca rujna organizira susret svih koji su roeni u ovom selu, a ivotni put ih je odnio diljem Hrvatske, pa i svijeta, ili svih onih koji su na bilo koji nain vezani za njega.

Prošle godine, slian susret organiziran je u prirodi (Jankovac), a ove, organizatori su se vratili starom prokušanom receptu. Organizirali su ga u velikoj dvorani Društvenog doma Dr Ante Starevi.
Okupio ih se pristojan broj, a nakon pozdravnih rijei predsjednice udruge Blanke Bori, jednog od osnivaa iste, Stipe Lovria i naelnika opine Brodski Stupnik, Pere Lovinia, zanimljivu priu o povijesti ovog sela, popraenu prigodnim fotografijama, ispriao je tajnik udruge Josip Salanti. Nezaobilazni su bili vicevi Branka Grozdania i Ivše uljka, a glazbenom ugoaju pridonijela je pjevaka skupina "Veseli Slatiniani".
Uz ugodnu glazbu i birana jela i pia, okupljeni su se druili i evocirali sjeanja iz ranijih perioda njihovih ivota, do ranih jutarnjih sati.
Više fotografija na stranicama:  sbplus.hr  .
Zadnja Promjena ( Saturday, 07 February 2015 )
 
« Prethodna   Sljedea »